Bezoekadres

Tongerlostraat 35
5975 NC Sevenum

T: 077 - 3333 000
E: info@onroerendgoedpromotie.nl

Huizenpartner.nl FacebookHuizenpartner.nl Blogspot
 

Over ons

Onroerendgoedpromotie.nl brengt professionele en particuliere kopers en verkopers op een vernieuwende en efficiënte wijze tot elkaar met haar Vastgoedmarketing-proces™. Het brengt u onderscheidende kwaliteit, creativiteit en professionaliteit in marketing. Het levert standaard, flexibele Internet- en mediabouwstenen als het fundament van élke succesvolle marketingaanpak.
Keer op keer gebleken de beste garantie op uw verkoopresultaat!
Tevreden en terugkerende opdrachtgevers zijn ons beste bewijs.

Vastgoedmarketing: het kán anders, het kán beter!

De marketing en verkoop van uw vastgoed- en nieuwbouwprojecten vraagt in toenemende mate om een vernieuwende en professionele aanpak. Naast de traditionele succesfactoren locatie en bouwkwaliteit blijkt dat het succes van een project vandaag de dag steeds meer wordt bepaald door marketing. En dan gaat het om zaken als presentatie, onderscheid, lifestyle, beleving, gevoel en emotie. Tevens verwacht de consument van vandaag gemak, snelheid en service tijdens het gehele aankoopproces.

Beleving en bereik vergroting
Onroerendgoedpromotie.nl weet dat. Onroerendgoedpromotie.nl ontwikkelde daarvoor het DirectRaak! Vastgoedmarketing-proces™. Deze DirectRaak!-aanpak zorgt er enerzijds voor dat uw belangstellenden en kopers een optimale klantbeleving van uw project ervaren. Die strekt zich uit over het gehele aankoopproces, vanaf de eerste interesse tot en met de verkoop en de financiering.
Anderzijds zorgt de DirectRaak!-aanpak ervoor dat u uw bereik van potentiële kopers optimaal vergroot. Een weloverwegen inzet van Internet en de traditionele media, versterken hierin elkaar.

Tezamen maakt dit het verschil tussen een dramatisch, een aardig of een uiterst succesvol verlopen project.

Organisatietalent
De DirectRaak! Vastgoedmarketing-aanpak™ betekent voor u één aanspreekpunt dat uw marketing en verkoop volledig en professioneel creëert, organiseert, uitvoert in samenwerking met al uw partners van makelaars, architecten, bouwbedrijven tot en met eventuele hypotkeekpartners en het notariaat.

Transparantie
Met de aanpak krijgt u bovendien vanuit uw werkplek de beschikking over de exacte stand van uw verkoopproces op ieder moment: aantallen belangstellenden, aantal kopers, via welke bronnen ze van uw project gehoord hebben en veel meer ...
Vernieuwend, ondernemend, transparant inzichtelijk en gericht op úw resultaat.


Meer weten? Neem vijblijvend contact met ons op of kijk verder bij ons DirectRaak! Vastgoedmarketing-proces™.

Tijd voor een nieuwe aanpak ...
Makelaardij 2.1

Lees meer of maak direct een afspraak met ons via www.afspraaklink.nl.

Lees meer
Marketing training vastgoed voor projectontwikkeling, overheid, coöperaties en makelaardij

Trainings- en cursusprogramma
2012-2014

Voor ontwikkelaars, overheden, coöperaties en makelaardij

Lees meer

 

Stuur mij meer informatie over uw vastgoedmarketingproces™ en tien do's en don'ts!


Naam:*
Bedrijf:*   
Email:*   
Bel mij
op /
vraag: